keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Ne ELLEt

Yleisön pyynnöstä edellisen postauksen ELLEt ihan kokonaisina:)

Malli on valitettavasti maailmalla tänään(kin),
joten in action kuvia ei tähän hätään tule.

Osa vaatteita on reiluja ja tarkoitettu ensi kesään,
joten eivät ole vielä sopiviakaan.






Logo t-paitojen, topin ja trikoiden materiaali on napakkaa puuvillaa/elastaania, tunikoiden (sininen ja valkoinen) materiaali puhdasta puuvillaa,
 hitusen ohuempaa, kuin t-paitojen.
Kaikkien pinnassa hienoinen kiilto, eli puuvilla laadukkaan oloista.  

19 kommenttia:

  1. Meillä on tuota yläkuvan kukkakuosia ihana mekko, jota ei muuten ole muistettukaan käyttää. Helteitä meille kiitos!

    Ellet on huippulaatua minusta, aina kestäneet tosi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kukkakuosi on kyllä tosi ihana, toivotaan nyt helteitä, ettei teillä jää ohan käyttämättä;)
      Sama kokemus minulla, ELLEn laatuun on aina voinut luottaa!

      Poista
  2. Kiitän kuvista :) Monia ajattelin aika erinäköisiksi, joten hyvä saada nämäkin kokokuvat - molempi parempi siis! Nättejä vaatteita kyllä - miksiköhän lopetetaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos vähän antoi käsitystä, mitä ovat! Malli tosiaan on maailmalla, mutta eiköhän jotain in action kuviakin joskus saada.
      ELLEllä on aina ollut tosi kivoja vaatteita, joten itsekin ihmettelen, miksi lopetetaan. Mahtaisiko joku viisaampi tietää?
      Ehkä aikanasa kutakin..?

      Poista
  3. Kauniita aleostoksia. Meidän tytöillä ei ole vähään aikaan ollut Ellen vaatteita eikä vissiin sitten tulevaisuudessakaaan... Munkin vaatehöperyys alkoi yhdestä ihanasta Ellen syksyn mallistosta ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Meillä on joka kausi ollut perusarkivaatteet ELLEltä, siksi ollaankin ihan ihmeissämme, mitä nyt puetaan kouluun..Hei, mulla ihan sama homma, hurahdin näihin lastenvaatteisiin lopullisesti yhden Ellen kesämalliston (oliskohan ollut vuosi 2004) jälkeen..

      Poista
  4. Elle on suosikkini vuosien takaa! Nyt innostuin pitkästä aikaa hankkimaan useamman: meille tuli tuo sydänpaita, leggarit ja toppi. Ihania kyllä kaikki hankkimasi!

    CWF:ltä on tulossa ensi kevääksi uusi merkki, Billieblush. Tiedä sitten onko Ellen korvaajaksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla ELLE ollut ennen laajempi suosio, meilläkin ne ovat kulkeneet koko Neidin elämän suosikkeina. Perusvaatetta meillä on joka kausi ollut, mutta nyt minäkin innostuin enemmänkin noita hamstraamaan, ihan kaikkia ei nyt esitelty..:)
      Loistava tieto! Toivottavasti tosiaan olisi ELLEn tyylinen tuo uusi mallisto. Oli ihan pakko vähän Googlailla ja kuulostaa kyllä lupaavalta! Pitääkin pistää korvan taakse heti!! Ja tietysti toivoa, että sitä tänne Suomeenkin otetaan heti myyntiin:)

      Poista
    2. Tiedän ainakin yhden paikan mihin sitä Billieblushia on tulossa :-) Jännä nähdä, millaista sitten on.

      Elle oli 12-15 vuotta sitten ihan ykkösmerkki tyttärilläni. Olisin halunnut pienemmät tyttönikin pukea Elleen, nyyh! Jotain aarteita on kyllä säilötty sieltä vuosikymmenen takaakin. Ihmeen hyvin kestäneet aikaa.

      Poista
    3. Voi, ihana uutinen, kerro heti, minne, että osaan olla heti ekana jonossa:) Toivotaan, että on tosiaan kiva mallisto!
      Meillä on ELLE ollut myös aina suosikki ja sellainen luottomerkki. Vaikka mieli mjuuttuu nykyään aika tiuhaan, ELLEt kelpaa aina. Olen myös säästänyt Neidin jotain juttuja ja hetki sitten katselin niitä ja totesin, että aika ajattomia ovat.

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Just ne mitkä ajattelinkin olevan :) paitsi luulin ton sydän hameen olevan se tunika/toppi mallinen mekko.
    Ai niin ja tarkoitin sillä kukkamekolla mekolla tätä http://www.pikkuhelene.fi/product/1120/elle---hellemekko-tyllihelmalla :)

    http://www.pikkuhelene.fi/product/1048/elle---tyllihelmainen-mekko-110-ja-116cm tuokin olis aika täydellinen, mutta 5,6,10 koot ei ole kovin lähellä meidän neitiä... Täytyy toivoa, että tuo tulisi vielä jossain pienemmässä koossa vastaan... pienoisen pakkomielteen olen siihen luonut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olit tosiaan aika hyvin opiskellut malliston ulkoa;) Tuon pikkukukkamekon huomasin vasta sen jälkeen, kun olit jo tuon hameen ehtinyt tilaamaan..ehkä ei tarvita kahta niin samanlaista, vaikka tuo mekko onkin kyllä ihana..
      Tuo tyllihame on kanssa tosi ihana, oltais varmaan se meillekin kotoutettu, mutta meillä on PdL:ltä vastaava.

      Poista
  7. Ihanat Ellet, kaikki, joita meitä ovat olleet ovat olleet hyvälaatuisia ja kestäviä. Itsekin mietin mikähän tuon lopettamisen takana, onko aika ajanut ohitse ja alkavat tehdä vaatteita jollain toisella nimellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elle on kyllä ollut aina ihanaa ja sama kokemus laadusta minullakin. Olisi kyllä kiva tosiaan tietää, miksi merkki lopetetaan. Ehkä aika vaan on sitten ajanut ohi, uusia merkkejä kun on tullut vuosien varrella valtavasti.

      Poista
  8. Kauniita Ellejä! Kyllä harmittaa tuo lopettaminen. Mulla on ensi viikon ohjelmassa talvivaatetilanteen kartoittaminen, joten hetkeksi pois kesäasuista :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne ELLEt vaan on kivoja! Meitä harmittaa kyllä myös kovasti merkin lopettaminen, on ollut meille sellaista luottokamaa. Hei, muakaan ei enää kiinnosta kesäjutut yhtään, vaan ihmettelen jo meidän talvea. Löytäis vaan täältä sotkusta kaikki..

      Poista
  9. Ihanat hankinnat! Elle on munkin suosikki, erit leggarit ja t-paidat on vaan niin hyviä, tosin musta tuntui et toi pinkki logopaita oli ohuempaa kuin aiempina vuosina, muutamassa pesussa ei kyllä oo tapahtunut mitään et laatu näyttäis olevan kyllä silti hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ollutkaan enää viimevuotisian t-paitoja tallella, joten en osannut verrata kangasta, mutta myös meillä pesun kestivät ihan normisti.

      Poista