lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kevätlentoja

Tervehdys sinne ruudun toiselle puolelle pitkästä aikaa! 

Viime kirjoituksesta onkin kulunut luvattoman kauan aikaa. 
Alkukevät on edellisen kirjoituksen jälkeen hujahtanut lentämällä, 
kuvainnollisesti ja ihan konkreettisestikin.


Minulla on ollut lähimmät kuukaudet poikkeuksellisen paljon työreissuja ja vähän muitakin reissuja - lentoa on piisannut. Melkein joka viikolle on mahtunut jonkinlaista reissua, olen pyörinyt pitkin Suomea, Kuopio, Tampere, Lahti, Helsinkin ja pari muutakin paikkaa on tullut tutuksi, naapurimaassa Tartossakin on ehditty piipahtaa. Reissujen lisäksi keväälle osuu meidän perheessä aina synttäreitä ja muita menoja, joten aika on ollut todella lentänyt. 


Helmikuussa pääsimme Åblogien kanssa Fancy Dreamin Tarjan mahtavaan Aarrekarttavalmennukseen. Idea on mahtava ja sain päivän aikana itselleni kasattua ensimmäisen version omista unelmistani. Aarrekarttani on vaatehuoneessa, jossa sen joka aamu näen ja se löytyy reissuilla puhelimestakin. Tässä lennon ja kiireen keskellä on kuitenkin alkanut tuntua, että aarrekarttaan kuvaamani asiat eivät ole edenneet yhtään mihinkään. 


Olen viime viikkoina huomannut, että kiire ja lento ei ole millään muotoa kivaa. Ei ehdi keskittyä mihinkään kunnolla, koko ajan on jo seuraava asia jo mielessä eikä hetkestä nauttiminenkaan ei oikein onnistu. Mieleeni muistui viime syksynä lähipiirissä keskustelua herättänyt Ylen juttu kiireestä, joka monesti syntyy ihan oman pään sisällä. 


Olen huomannut ottaneeni ihan liian vähän aikaa kaikelle oikeasti tärkeälle, liikkumiselle, kunnon yöunille, terveelliselle ruualle ja ennenkaikkea rennolle oleskelulle. Siis kaikille niille asioille, joista unelmani koostuvat. Olen vaan kiireen keskellä unohtanut palata tarpeeksi usein aarrekarttaani. Tai ehkä sen verran pitää tunnustaa, että oman tyylin ja vaatekaapin osalta aarrekartan päivitystä olen reissuilla ehtinyt tehdä -- vähän liikaakin. Sitä ei ehkä ollut kuitenkaan  tarkoitus toteuttaa kertarysäyksellä, vaan huolella harkiten..



Lentoa on luvassa lisää, ensi viikolla pääsen työreissulle Hollantiin. Olen kuitenkin päättänyt nauttia reissusta ja tehdä siellä muutakin kuin työhommia (-- ja shoppailua) Toivottavasti pääsen näkemään kevään tulppaaneja! Instan puolelle koitan välillä vähän kuulumisia päivitellä, joten sinne kannattaa kurkkia, josko tulppaaniaika olisi käsillä :) Reissun jälkeen koitan ehtiä tännekin kertomaan, näkyikö tulppaaneja ja kuinka onnistuin taltuttamaan kiireen. Tosin kuvamateriaali ei välttämättä ole laadukkaina mahdollista mallia, kamerani otti vähän osumaa ja lakkasi toimimasta :(


AURINKOA KAIKILLE VIIKONLOPPUUN! 
-- vaikka täällä kyllä sataakin jotain rännätapaista ihan kaatamalla..



4 kommenttia:

  1. Tsemppiä kaikkiin reissuihin ja rientoihin! Täällä me odotellaan kuulumisia.
    Hassua, mutta ehdin juuri vastata kommenttiisi tuolla samalla Aurinkoa kaikille - toivotuksella :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla kuulumisiasi, tsemppiä ja mielenrauhaa kaiken kiireen keskelle!

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä kevääseen! Kuulostaa kovin tutulta, tuhat rautaa tulessa jne. Mutta onneksi kesä jo pian häämöttää ja jokin lomanpoikanen :) Nauti Hollannista!

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä kevääseen! Kuulostaa kovin tutulta, tuhat rautaa tulessa jne. Mutta onneksi kesä jo pian häämöttää ja jokin lomanpoikanen :) Nauti Hollannista!

    VastaaPoista